Home » Showbizz » Vuk ostavio Kiju i vratio se bivšoj!!

Vuk ostavio Kiju i vratio se bivšoj!!

Vuk Mob raskinuo je jednomesečnu vezu sa Kristinom Kijom Kockar nakon što je shvatio da još uvek voli bivšu verenicu Biljanu. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, reper se na raskid s Kijom odlučio nakon što je shvatio koliko mu u stvari znači Biljana i koliko je povredio javnom preljubom.

View this post on Instagram

Kakve su to slike na instagramu? 🤷🏻‍♂️

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on

– Vuk je shvatio koliko je povredio Bilju i koliko je propatila zbog njegove romanse sa Kijom. Njega je u početku ponela pažnja javnosti i to što ih paparaci prate u stopu, pa uopšte nije razmišljao kako se Biljana oseća. Tek kada se sve sleglo, stavio je prst na čelo i shvatio da to sa Kijom nije pravo i da on u stvari voli Biljanu – govori dobro obavešten izvor.
U prilog ovim navodima ide i objava koju je Vuk Mob javno uputio na društvenoj mreži Instagram, a u kojoj je priznao osećanja prema Bilji.

Vuk: Napravio sam glupost, ispao sam loš, povredio sam osobu koju volim

– Svako ubija onoga koga voli, dobro slušajte šta vam kažem – citirao je prvo lika iz serije “Dolina vukova” Ramiza Karaeskija, a onda je objasnio objavu.

FOTO:e-stock

– Pošto konstantno čujem da neko ima komentar s ove ili s one strane, toplo vam preporučujem da prvo očistite smeće ispred svojih vrata, a imate ga mnogo, pre nego što nađete meni da se mešate u život i glumite sudije i neke pravednike. Sve mogu da razumem, ali lažne moraliste ne. Ja jesam napravio mnogo gluposti, jesam povredio osobu koju sam voleo najviše na svetu, ali to je nešto što ću ja morati da nosim ceo život, sa čim ću ja morati da živim. Činjenica je da sam ispao loša osoba, ali ko nije?!? Opet, to ne koristim kao opravdanje, već želim da iskažem da svi grešimo i hteli ili ne svi eventualno povredimo nekog koga volimo na ovaj ili onaj način. Za promenu, probajte da živite svoj život i rešavate svoje probleme, nije teško, verujte mi – stoji u objavi Vuka Moba nakon koje je okačio sliku bivše devojke Biljane na koju je stavio srce, čime je stavio do znanja koga u stvari voli.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Vuka Moba.

Foto:INSTAGRAM

Foto:INSTAGRAM

– Već je sve rečeno, detaljno sam opisao celu situaciju u objavi, mislim da je svima jasno – rekao je reper za Srpski telegraf.

S druge strane, bivša verenica nije želela da komentariše ove Vukove objave, kao ni Kristina. Inače, Biljana je na Instagram profilu najavila dolazak u Crnu Goru, gde Vuk Mob za nekoliko dana ima nastup.

Izvor:republika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*