Home » Crna Hronika » Ubica TIJANE JURIĆ danas živi KAO CAR, mesar iz Surčina IGRA IGRICE, GLEDA TV…

Ubica TIJANE JURIĆ danas živi KAO CAR, mesar iz Surčina IGRA IGRICE, GLEDA TV…

Četiri godine je prošlo od kada je mesar Dragan Đurić iz Surčina, u julu 2014. godine u Bajmoku ubio Tijanu Jurić (15) i zbog tog monstruoznog zločina osuđen na 40 godina robije želi na slobodu.

U julu 2016. Tijanin otac, Igor Jurić rekao je da je potresen monstruoznim ubistvom male Anđeline Stevanović u selu Vratarnica kod Zaječara, kada je konstatovao da ubice dece u zatvoru žive bolje nego veliki broj ljudi u Srbiji. T

Monstrum iz Surčina je u noći između 25. i 26. jula 2014. godine oteo, silovao i ubio Tijanu. Kako je Alo! pisao Đurić se trenutno nalazi u zatvoru u Padinskoj Skeli, takozvanoj Novoj Skeli, gde služi kaznu od 40 godina.

Njegov život u zatvoru odvija se normalno, a u toku dana ima pravo na šetnju koja traje dva sata i redovno mu stižu i paketi od porodice. Kako mediji prenose, Đurić ima pravo na odlazak u zatvorsku ambulantu, a u slučaju teških zdravstvenih problema voze ga na VMA ili u Urgentni centar.

Ćelije u Novoj Skeli nisu otvorene i zatvorenici mogu da se sretnu samo u šetnji, ili tokom aktivnosti gde su uvek čuvari sa njima. Dnevno imaju tri obroka, a jedu u ćelijama.

Dvočasovna šetnja u toku dana, tv, korišćenje konzole sa igricama, obroci, teretana, paketi koje dobija dva puta mesečno, posete su nešto što mora da se ispuni po zakonu, i svi zatvorenici imaju isti tretman.

Sa njim je u ćeliji još jedan zatvorenik.

Dragana Đurića, kako se pisalo, posećuje samo majka, a prema poslednjim informacijama, on nije pokazao nikakvo kajanje za ovaj težak zločin koji je počinio. Pokušao je i da dokaže da nije kriv, odnosno, da pronađe advokata koji bi dokazao da mu je policija, prema njegovim rečima, iznudila i podmetnula priznanje.

Izvor:alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*