Home » Showbizz » Teodorin brat i Anđelo se žestoko isprozivali na društvenim mrežama! (FOTO)

Teodorin brat i Anđelo se žestoko isprozivali na društvenim mrežama! (FOTO)

Anđelo Ranković napravio je pravu zbrku objavom na Instagramu u kojoj je optužio Gordanu Džehverović za glavnog krivca njegovog i Teodorinog raskida, a pritom je kao glavni razlog naveo da se u tajnosti viđala sa njegovim ocem. I Teodorin brat Sava Džehverović oglasio se javno povodom Anđelovih tvrdnji.

Sava trenutno nije u Srbiji, a njegovo objašnjenje na temu ove situacije je poduže.

– Dosta sam ćutao i štitio. Ovo više neću da trpim. Dan 30. jul, oko 18 časova pozivam Anđela Rankovića, pošto sam čuo da mi sestra nije ok, kao ni on. Pozivam da vidim o čemu se radi. Govorim: “Šta vas boli ona stvar za novinare i za porodice. Devet meseci ste bili zajedno i izdržali pakao u Zadruzi. Zar ćete da dopustite da onaj dirljiv nastup na poslednjoj Zadrugoviziji padne u vodu zbog novinskih nastupa i mišljenja porodica?” – počeo je Sava svoju poruku na Instagramu, pa nastavio.

printscreen/TVPink

– Jedini odgovor koji sam dobio jeste, citiram: “Džaba meni i veza i ljubav ako moja mama nije dobro i ako pati”. E, sad, kako vi tumačite ovo? Ja lično više ništa nisam imao da kažem. Sve mi je bilo jasno. Ne krivim Anđela, želim mu sve najlepše, ali ne volim kad neko svaljuje krivicu na druge. Sam si krojač svoje sudbine – zaključio je Sava.

I, na kraju, dodao je:

– Neka me Anđelo pozove slobodno i kaže da ovo nije istina.

Printskrin: Instagram/nobasiccouple

Nakon ovoga, oglasio se i Anđelo, ponovo na Instagramu, a njegova poruka Savi je sledeća:

– Ja ću, kao i uvek, ostati dosledan sebi pa se neću ovako prepucavati sa tobom, šmekeru. Pitaj sestru zašto nismo zajedno, bilo bi bolje nego što se*eš ovde!

Printskrin: Instagram/andjelo7

Izvor:telegraf.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*