Home » Showbizz » SLOBA: Gde god pogledam, vrate mi se uspomene na nju…

SLOBA: Gde god pogledam, vrate mi se uspomene na nju…

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar razveli su se u utorak, 7. avgusta u Osnovnom sudu u Zrenjaninu i time zauvek stavili tačku na svoj brak.

Priznali su da će ostati u prijateljskim odnosima i nakon razvoda su otišli zajedno Radanovićevim kolima, o čemu smo već pisali, a sada je Sloba otkrio šta su radili nakon što su se odvezli.

– Posle suda smo se Kristina i ja vozili sat vremena po Zrenjaninu. Želeli smo da obiđemo ceo grad. Kupili smo da jedemo i onda smo se provozali. Sada smo prvi put imali priliku posle Zadruge da se ispričamo u našem gradu. Za pet godina svaki kutak ovog grada smo prošli, tako da, gde god pogledam, vrate mi se uspomene na nju. I ranije smo nas dvoje voleli tako da se vozimo po gradu. Sada je bilo još teže, jer su na radiju išle neke naše pesme dok smo se vozikali. Bilo je baš nostalgično – rekao je Sloba.

FOTO: Saša Urošev

– U ovom gradu smo se i venčali, ovo je grad naše ljubavi. Dok nije došao trenutak da se razvedemo, nisam toliko ni razmišljao o našem konačnom kraju. Kada dođete u sud i kada pred vas stave papir da potpišete, mnogo je teško. Tek tada nagrnu sve uspomene, ali samo lepe. Ničega ružnog se ne sećam – priznao je Radanović.

Izvor:informer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*