Home » Showbizz » Posle napada komšinice JELENA GOLUBOVIĆ U RANAMA!

Posle napada komšinice JELENA GOLUBOVIĆ U RANAMA!

Rediteljka i rijaliti zvezda Jelena Golubović proživljava pakao, nakon što je komšinica sa nožem u ruci krenula ka njoj govoreći joj kako će je ubiti. Sve se odigralo u zgradi gde živi u užem centru Beograda u noći sa ponedeljka na utorak.

U razgovoru za Pink.rs drhtavim glasom Jelena Golubović ispričala je da je tiho razgovarala sa drugaricom iz zgrade, kada se pojavila komšinica koja joj je pričala da će je ubiti, a onda je izašao i njen suprug.

Ekipa najbržeg portala u Srbiji – Pink.rs došla je u posed i službene beleške, koja je napravljena u policijskoj upravi na Savskom vencu u utorak u 10 sati i 50 minuta.

Sinoć oko 02:15 časova sa svojom komšinicom, sedela sam na njenoj terasi koja se nalazi na prvom spratu. Pričale smo tiho o ljubavnim problemima. U jednom trenutku komšinica sa trećeg sprata je izašla na prozor i krenula da viče: “Imate li vas dve svoj stan?”, ja sam joj na to odgovorila: “Mi nikog ne ugrožavamo, znam da si prijavljivala moju majku kada je držala hostel, bolje da me ne diraš jer mogu i ja da progovoril i da kažem tvom sinu da je usvojen!”, na šta je ona rekla: “Ubiću te majke mi i to dva puta”.

Foto:Facebook

Nakon tih mojih reči ona je izašla iz stana, prošla je pored moje mama koja je u međuvremenu čula galamu i rekla joj je: “Kunem ti se ubiću je”. Dok je došla do mene, ja sam već bila na vezi sa policijom i ona je to čula. Tada je i njen muž strčao dole i pokušao je da razvali prozor kako bi došao do mene, ali nije uspeo u tome, jer se verovatno i on uplašio kada je video da pričam sa policijom. Takođe su izašle i komšije koje su zadržale da mi ne bi prišao.

Napominjem da sam sigurna da je držala nešto u ruci i mislim da je to bio nož. Vrlo brzo je došla i policija koja me je spasila. Ja sam bila i uplašena i uzela sam i neke lekeove kako bih se smirila. To je sve što imam da izjavim – rekla je Jelena Golubović u policiji.

Takođe, od prevelikog stresa i drame koju preživljava, Jelena Golubović se čak saplela i pala, zbog čega sada ima ranu na kolenu. Podsetimo, Jelena je imala u planu da narednih dana putuje sa svojim izabranikom u Veneciju, ali je nakon ove drame odložila sve obaveze, putovanja i planove koje je imala za naredni period.

Izvor:pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*