Home » Crna Hronika » Maloletnik (17) silovao dečaka (13) na kupalištu u Banatskom Brestovcu !

Maloletnik (17) silovao dečaka (13) na kupalištu u Banatskom Brestovcu !

Na kupalištu u Banatskom Brestovcu, dečaka S.I. (13) silovao je, kako se sumnja, maloletni M.N. (17). Strašan događaj se odigrao u subotu, 11. avgusta.

– Legao je preko mene. Nisam mogao nikako da pobegnem – ispričao je dečak S. I. (13).

On je posle užasa koji je preživeo rekao majci šta mu se desilo, posle čega je ona prijavila slučaj MUP. Predmet vodi Više javno tužilaštvo u Pančevu, koje je naložilo da se urade analize odeće, kao i lekarski pregled mališana.

Meštani Banatskog Brestovca juče su mahom odmahivali glavom na informacije o napadu na dečaka koji se dogodio u njihovom komšiluku. U Parku prirode “Ponjavica”, gde su se navodno odigrale jezive scene, juče u toku dana je bila samo nekolicina kupača. Na uređenoj plaži, sa četiri drvene “pečurke”, napad se navodno dogodio kod četvrtog stola.

– Tog dana bilo je dosta dece na plaži. Njih dvojica su bili u manje-više istom, velikom društvu. Na kraju dana skoro svi su otišli, a M. N. je ostao, kao i S. I. čiji drugari su krenuli ka svojim kućama. Tada ga je M. N. napao i silovao – rekao nam je izvor blizak istrazi.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Srednjoškolac koji se sumnjiči za ovo delo navodno je pobegao iz Banatskog Brestovca i izgubio mu se trag. Za njega u komšiluku kažu da je povremeno pravio incidente u školi, kao i da dolazi iz problematične porodice.

Navodno, roditelji M. N. su poznati policiji. Majka silovanog dečaka je unezverena posle svega što se dogodilo.

– On je onako sitan, dobar dečak… Uvek raspoložen. Baš mi je žao što mu se to dogodilo. Ne zna ni on još šta ga je snašlo. Uplašio se baš – rekli su nam poznanici S. I.

Kupalište gde se navodno dogodilo silovanje je uređena plaža u parku prirode, na levoj obali donjeg toka Dunava, između Omoljice i Banatskog Brestovca. Dolaze uglavnom meštani, porodice sa decom i đaci. Prilaz je ograđen, pa ne može da se priđe automobilima, već peške. Tako su i spornog dana dečaci došli na kupanje, koje se završilo događajem opisanim u krivičnoj prijavi.

Majka povređenog dečaka dala je izjavu u MUP, a pančevačko više tužilaštvo je naložilo niz predistražnih radnji, kako bi se ustanovilo šta se tačno dogodilo u Banatskom Brestovcu. Ona je sina, prema prvim nepotvrđenim informacijama, odmah sama odvela u najbliži dom zdravlja, a potom i u bolnicu, gde su ga lekari pregledali i ustanovili povrede karakteristične za seksualno zlostavljanje.

SLIČNI INCIDENTI

Početkom juna u novobeogradskom parku navodno se dogodio sličan slučaj iživljavanja. Šestogodišnjaka je, kako se sumnja, napao pet godina stariji dečak, pretio mu i pokušao da ga siluje. Septembra 2015. godine policija u Kovinu je uhapsila trojicu maloletnika zbog sumnji da su napastvovali osamnaestogodišnju učenicu. Napad se navodno tada dogodio u svlačionici lokalnog kluba.

Izvor:vecernjenovosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*