Home » Showbizz » Luna dobila ponudu od Parova, a evo kada će pasti konačna ODLUKA!

Luna dobila ponudu od Parova, a evo kada će pasti konačna ODLUKA!

Luna Đogani dobila je poziv od producenata rijalitija “Parovi” da bude njihova učesnica u sedmoj sezoni, koja startuje od sredine septembra, saznaje Kurir.

Modna blogerka posle izlaska iz “Zadruge” skoro potpuno se povukla iz javnosti, retko daje izjave i uglavnom vreme provodi odmarajući se na egzotičnim destinacijama. U jednom od intervjua koje je dala za Kurir odmah po izlasku iz rijalitija rekla je da planira da se posveti svojoj modnoj liniji i da je više ne zanima učešće u rijaliti-programima, gde je stekla popularnost i mnoštvo pratilaca i obožavalaca, ali i oponenata.

Foto: Nikola Tomić

Ipak, postoji mogućnost da promeni mišljenje ako je u pitanju dobra ponuda. Kako smo saznali od izvora sa srećne televizije, Luna je jedno od poznatijih imena na koja računaju da će za mesec dana ući u luksuznu vilu u Zemunu.

Pre nekoliko dana poslali su joj poziv za dogovor o saradnji, ali ona je tada već bila otputovala u Dubai, pa će se konačan ishod znati tek sledeće nedelje. Producenti su za nju spremili odlične uslove, podrazumeva se i visok honorar, koje će Đoganijeva teško moći da odbije.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Osim Lune, jedna od mogućih učesnica je i Naida Gadžo. Bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza definitivno je odustala od ulaska u “Zadrugu”, jer joj se nije svidela ponuda Pink televizije, i pre dva dana počela je razgovor s produkcijom “Parova” o ulasku u njihov šou.

Detalji pregovora i uslova još uvek nisu poznati, ali svakako će biti zanimljivo videti Naidu i Gastoza na istom mestu, s obzirom na to da će i Marinković u Hepijevom rijalitiju promovisati novu pesmu, za koju trenutno snima spot u Parizu.

U “Parove” će od septembra ući i Aleksandar Požgaj, i to sa celom porodicom: bratom Nikolom, suprugom Ivanom i majkom Nadom. Bivši političar je u prethodnoj sezoni ovog rijalitija važio za jednog od najzanimljivijih učesnika, a posebno se isticao po tome što je često umeo da zaplače i napravi scenu bez potrebe, pa su ga zbog toga prozvali kraljem drame. Često su se u program uključivali i njegova majka i supruga, upućivale mu kritike i savetovale ga. Više za tim neće biti potrebe jer će njih dve od septembra biti ravnopravne učesnice “Parova”.

Spisak od 100 učesnika
Nova lica i stare zvezde

Producenti “Parova” još uvek uspešno skrivaju spisak sa stotinu imena, među kojima ima dosta novih takmičara, ali i velikih imena sa estradne scene, koji će od septembra ući u renoviranu vilu srećne televizije. Većina njih već je potpisala ugovore s produkcijom, ali o tome ne smeju javno da pričaju.

Zanimljivosti o “Parovima”
– 8 godina postoji rijaliti Parovi
– 202 učesnika do sada je učestvovalo u šest sezona “Parova”
– 321 dan trajala je četvrta sezona “Parova”, emitovana tokom 2015. i 2016. godine
– 15 voditelja je učestvovalo u ovom projektu
– 430 hiljada evra podeljeno je pobednicima “Parova”

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*