Home » Showbizz » Kija se OGLASILA, a tata Osman bruji – preko mene MRTVOG, volim sina više od sebe

Kija se OGLASILA, a tata Osman bruji – preko mene MRTVOG, volim sina više od sebe

Dosta prašine diglo se nakon što su na Instagramu objavljene zajedničke fotografije Kristine Kije Kockar i Stefana Karića. Oni su se potom oglasili i potvrdili da su bili zajedno, ali samo kao drugari. Sve je interesantno jer su mediji ranije naširoko pisali o njihovoj navodnoj vezi neposredno pre ulaska u “Zadrugu” novopečene pevačice.

Sve to je pomno pratio, ali i provokativno i prozivački komentarisao Stefanov otac Osman Karić koji očigledno ne miriše Kiju . Postavljalo se pitanje da li Osman na taj nači pored Kockarove, ujedno proziva i rođenog sina, a on je potom sve objasnio. Ovako to izgleda iz njegovog ugla:

Foto: Instagram printscreen/osmankaric

– Mnogi će reći kakav je ovo čovek, otac, kada ovako blamira sina i progoni. Naravno, priznajem da su u pravu sa svoje tačke gledišta, ali ko god da je pratio ovu priču od samog početka, možda će me razumeti. Počelo je sasvim bezazleno, ulaskom jedog od rijaliti igrača u “Zadrugu” koji je poneo sa sobom prljav veš i bacio ga pravo u lice. Onda sin, da bi zaštitio dotičnu damu, što i opravdavam na neki način, govori da to između njih nije istina, što bi mu i prošlo da nije spomenuo mene, njegovog oca. Da lažem, da sam maltene dvorska luda koja zabavlja narod, da ga blamiram i da me je blokirao na profilu. Onda dotična “dama” u istom tom rijalitiju kazuje kako ja lažem i da tražim popularnost preko nje. Kada je za nju znao suprug Slobodan, njena majka i po koji pilot u avionu u kojem je bila stjuardesa (da ne kažem konobarica)… Onda počinju novinari, pa kasnije njeni fanovi koji braneći nju brane sebe jer su verovatno u dosta toga i slični. Da bih se odbranio od tih istih ljudi koje danas zovu “besni kerovi” morao sam se braniti dokazivajući njihovu, a i svoju istinu! P. S. Sina kritikujem, ali i volim više od samog sebe – poručio je Osman na Instagramu.

Izvor:srbijadanas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*