Home » Showbizz » KIJA: PLAŠIM SE, ANDRIJA ĆE ME UBITI!

KIJA: PLAŠIM SE, ANDRIJA ĆE ME UBITI!

Pobednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar nedavno je imala javni okršaj sa bivšim dečkom Andrijom Lazovićem.

Kockareva je izjavila da joj bivši duguje 500 evra, nakon čega je on izneo detalje njihove veze i otkrio da mu duguje čak 30.000 evra i potom joj poručio da joj je bolje da ne dolazi u Budvu. Kako saznajemo, Kija je u strahu da će je Andrija negde sačekati da sravnaju račune, te je u Crnu Goru prekjuče stigla u pratnji majke Nade Zeljković, ali ju je i policija čekala.

Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je novopečenu pevačicu kada je stigla na aerodrom u Tivtu sa majkom Nadom, a na parkingu ju je čekao policajac koji je njene stvari smestio u auto i odvezao ih u smeštaj. Kako dalje saznajemo, Kockareva ne ide nigde bez pratnje jer strahuje za život.

Kija: Bojim se da će me sačekati negde samu i da neću moći da se odbranim

– Andrija joj je rekao javno da će doći u diskoteku gde nastupa da se raskusuraju oko navodnih dugova. Njena majka se mnogo uplašila jer je Andrija i nju zvao i bio je vidno uznemiren, pa je odlučila da ide sa ćerkom kako bi bila sigurna da joj neće prići. Kontaktirale su s lokalnom policijom i uputile ih u sve što se dešava jer se Kija mnogo plaši. Rekla je: “On će mene ubiti, potpuno je poludeo. Bojim se da će me sačekati negde samu i neću moći da se odbranim.” Mama se ne odvaja od nje, svuda idu zajedno. Sedi s njom čak i na poslovnim sastancima, pa se zajedno vraćaju u smeštaj. Andrija se zasad nije pojavio, ali nikad se ne zna – rekao je izvor blizak Kockarevoj.

FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, Kija je prekjuče u sudu u Zrenjaninu okončala sporazumno brak sa pevačem Slobodanom Radanovićem, a po izlasku iz suda izjavili su da će ostati prijatelji i da je sve ružno ostalo iza njih.

Izvor:republika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*