Home » Showbizz » KIJA JAVNO ISMEVALA LUNU!

KIJA JAVNO ISMEVALA LUNU!

Kristina Kockar isprozivala je svoju ljutu suparnicu Lunu Đogani na društvenim mrežama aludirajući na to da je blogerka škrtica.

Naime, Đoganijeva se putem svog Instastorija pohvalila da putuje u Dubai, a Kockareva je blogerku počela da proziva zajedno sa Luninim antifanovima, pa je napisala da Đoganijeva tek sada putuje u Ujedinjene Arapske Emitate jer je sada znatno jeftinije. Prašina se podigla nakon što je internetom počeo da kruži Lunin peh. Ona se na društvenim mrežama pohvalila kako avionom leti iznad “okeana”, a zapravo se u tom trenutku nalazila iznad Persijskog zaliva.

Foto:e-stock

Lunini fanovi odmah su osudili ovaj Kijin potez i počeli da pljuju po bivšoj stujardesi

– Devojka otišla u Dubai usred leta, kada su temperature i plus 50 stepeni. Trebalo je da se raspita u koje doba godine se ide tamo – glasio je jedan od komentara Luninih antifanova, na šta je Kockareva odgovorila:

– Pa sada je najjeftinije – napisala je Kija.

FOTO: instagram.com/kija_kockar__official

Kristinin komentar počeo je munjevitom brzinom da se širi internetom, a kada je Đoganijeva shvatila kakvu je grešku napravila, brzo je uklonila objavu sa svog profila. Sa druge strane, Lunini fanovi odmah su osudili ovaj Kijin potez i počeli da pljuju po bivšoj stujardesi navodeći da ona uvek prva započne sukob bez ikakvog povoda.

Izvor:republika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*