Home » Showbizz » KIJA: CECI BI BIO PUN POGODAK DA SNIMI DUET SA MNOM!

KIJA: CECI BI BIO PUN POGODAK DA SNIMI DUET SA MNOM!

Bivša stjuardesa, Kristina Kija Kockar odlučila je da se bavi pevanjem, a zbog pobede u “Zadruzi” sada smatra da može da bira s kim će snimiti duet.

Ona je, tako, u intervjuu za jedan dnevni list objasnila da bi Svetlani Ražnatović bio pametan potez da snimi pesmu s njom, a kada je reč o zvezdama poput Čole i Dina Merlina , izrazila je samo želju da zapeva s njima:

– Mislim da bi Ceci bio pun pogodak da snimi sa mnom duet zato što smatram da bi to bilo nešto poptuno drugačije. Već sam čula jednu pesmu koja bi bila dobra za nas dve. Jako volim Milicu Pavlović i sa njom bi mi bila čast da snimim. A od muških pevača tu su Dino Merlin, Zdravko Čolić… – izjavila je Kija koja trenutno nastupa s devojkama iz grupe “Ministarke” promovišući pesmu “Ne vraćam se na staro”.

Foto: Srbija Danas

Posle ove izjave, Kristina je dala novu koja je još interesantnija, a koja se odnosi na činjenicu da više ne planira da se vrati bivšem zanimanju:

– Mnogo mi je bilo naporno da radim kao stjuardesa. Ovako imam nastupe dva puta nedeljno i uživam. Više neću biti stjuardesa, sada bih volela da imam svoju avio kompaniju – izjavila je Kockarova.

Osim od svojoj blistavoj karijeri Kija je porogovorila i o nezaobilaznoj temi – bivšem suprugu Slobodanu Radanoviću za koga tvrdi da od sada mogu da budu samo saradnici:

– Sa Slobodanom ću ubuduće imati strogo poslovni odnos. To što mi je uradio neka ide na njegovu dušu. S druge strane, ja ću biti tu za njega da mu pomognem šta god da treba. Sloba takođe i meni pruža podršku, što je i normalno Zameram mu što to nije uradio još na mom prvom nastupu u Beogradu, ali eto, iskupio se dolaskom u budvansku diskoteku kada je doneo ruže.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Kristina, koja je postala poznata zbog javne prevare svog bivšeg supruga koji je u rijalitiju “Zadruga” započeo romansu sa Lunom Đogani, tvrdi da ni kada je ušla u ovaj šou program kao prevarena žena, nije bila ljubomorna:

– Nisam ljubomorna, niti sam bila, pa čak ni onda kada je seksualano opštio u rijalitiju – zaključila je Kristina.

Izvor:alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*